Πρώτο τουρνουά «ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΠΥΡΙΔΟΠΟΥΛΟΣ» στην Διομήδεια

0
72

Πολύ δυναμικά ξεκίνησε χθες Σάββατο (21/8/21) το πρώτο τουρνουά «ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΠΥΡΙΔΟΠΟΥΛΟΣ» στην Διομήδεια, το οποίο διοργανώθηκε στην μνήμη του προέδρου του Αστέρα Μαγικού, Γιώργου Σπυριδόπουλου. Οι διοργανωτές τόνισαν πως το τουρνουά αυτό θα γίνει θεσμός και θα διοργανώνεται κάθε χρόνο.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και ο δήμαρχος Αβδήρων Γιώργος Τσιτιρίδης, ο οποίος απένειμε αναμνηστική πλακέτα, την οποία παρέλαβε ο αδερφός της συζύγου του Γιώργου Σπυριδόπουλου, κύριος Γιώργος Κούτρας.

Στο τουρνουά συμμετείχαν οι ομάδες ….. Απόλλων Διομήδειας, Αστέρα Μαγικού, Άρης Πετεινού και Ελπίδα Γενισέας, οι οποίες με μεγάλη χαρά αποδέχτηκαν την πρόσκληση στην συμμετοχή.

Η εκδήλωση είχε πολύ μεγάλη σημασία και βαρύτητα, γιατί μέσα από αυτήν όλοι οι άνθρωποι που εκτιμούσαν τον Γιώργο Σπυριδόπουλο, παίκτες, διοικητικοί παράγοντες αλλά και απλός κόσμος, είχαν την ευκαιρία να εκφράσουν αυτήν την εκτίμηση τους. Δείχνοντας μας πως ο αθλητισμός είναι πολιτισμός και μέσω αυτού μπορούν να αναδειχθούν ανθρώπινες αξίες.