Ψητοπωλείο «Μεζεδοτεχνήματα» Συνέντευξη από τον Δημήτρη Τουρνανέλη

0
139

Ξεκίνησε σήμερα (02/03/21) την λειτουργία του μετά από απουσία τεσσάρων μηνών το ψητοπωλείο «Μαζεδοτεχνήματα» στον Πετεινό Ξάνθης. Προς το παρόν η λειτουργία αφορά μόνο τις υπηρεσίες Delivery και Take Away, ενώ το πότε θα λειτουργήσει κανονικά ο τομέας της εστίασης παραμένει ακόμα άγνωστο.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «PeteiNews.gr» ο ιδιοκτήτης του ψητοπωλείου «Μεζεδοτεχνήματα» κύριος Δημήτρης Τουρνανέλης, ανέφερε πως ο τομέας της εστίασης έχει υποστεί τόσο μεγάλο οικονομικό πλήγμα που θα μπορούσε να συγκριθεί με το οικονομικό πλήγμα της οικονομικής κρίσης των μνημονίων των προηγούμενων ετών.

Οι υπηρεσίες Delivery και Take Away, μπορεί να αποτελούν ένα μικρό παράθυρο διεξόδου για τα καταστήματα εστίασης, αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αποτελέσουν λύση στο οικονομικό αδιέξοδο που έχει προκαλέσει το Lock Down.

Σύμφωνα με ένα από τα πιθανά σενάρια της κυβέρνησης, σχετικά με την εστίαση, και χωρίς φυσικά να έχει κλειδώσει ακόμα, είναι στα μέσα του Απρίλη να επιτραπεί η λειτουργία καταστημάτων εστίασης με τέσσερα άτομα ανά τραπέζι, ή έξι αν είναι μέλη της ίδιας οικογένειας.

Σε κάθε περίπτωση, όπως μας τόνισε ο κύριος Τουρνανέλης, το κατάστημα «Μεζεδοτενήματα» είναι ήδη έτοιμο, να παρέχει στους πελάτες του τα ποιοτικότερα κρέατα και λοιπά εδέσματα, προς το παρόν μόνο με Delivery και Take Away, και ελπίζουμε σύντομα και στο χώρο του καταστήματος.