Συνέντευξη από τον Κώστα Σιδηρόπουλο – Μαθήματα taekwondo μέσω τηλεδιάσκεψης

0
106

Σε μία ιδιαίτερα πρωτοποριακή και αξιέπαινη πρωτοβουλία προέβη η σχολή taekwondo του κύριου Κώστα Σιδηρόπουλου στην Ξάνθη. Εδώ και κάποιες εβδομάδες, προκειμένου οι μικροί αθλητές να μην χάσουν τις προπονήσεις τους και την φόρμα τους λόγω καραντίνας, ο κύριος Σιδηρόπουλος κάνει ζωντανά μέσω ιντερνετ και μέσω τηλεδιάσκεψης τις προπονήσεις των παιδιών. Αυτός από το σπίτι του, και το κάθε παιδί από το δικό του.

Όπως μας είπε ο ίδιος, συμμετέχουν ήδη περίπου 60 παιδιά ενώ η προσωπική του εκτίμηση είναι ότι σύντομα θα ξεπεράσουν τα 100. Οι προπονήσεις γίνονται καθημερινά στις εφτά το απόγευμα. Οι μικροί αθλητές συμμετέχουν επιδεικνύοντας μεγάλη χαρά και ενδιαφέρον όχι μόνο επειδή τους αρέσει το άθλημα, αλλά επειδή είναι πλέον ένα από τα λίγα πράγματα που μπορούν να κάνουν κλεισμένοι στο σπίτι λόγω καραντίνας.

Αυτός είναι και ο λόγος που και οι γονείς των παιδιών είναι πολύ ικανοποιημένοι από αυτήν την πρωτοβουλία, αφού η καθημερινή on-line προπόνηση απασχολεί δημιουργικά τα παιδιά τους που δεν έχουν πια πολλές επιλογές, όντας κλεισμένα μέσα.