Παραδοσιακές γεύσεις από Πόντο και Μικρά Ασία απόλαυσαν οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ στο ξενοδοχείο το βράδυ του Σαββάτου 13 Μαϊου, παραμονή του τελευταίου αγώνα πρωταθλήματος με τον Βόλο ΝΠΣ. Το μενού περιλάμβανε εδέσματα με την υπογραφή της σπεσιαλίστ του είδους Έλλης Σιδηροπούλου, η οποία είναι γνωστή και από το κανάλι της στο Youtube με την επωνυμία «Έλλη Τεμέτερον», που ως λόγο ύπαρξης έχει την προβολή και διάδοση της ποντιακής κουζίνας.
Η κα Σιδηροπούλου έχει γεννηθεί στην Ξάνθη και έχει ποντιακή καταγωγή από τους γονείς της. Έχει μαγειρέψει σε μεγάλα ξενοδοχεία, καθώς και στην Εύξεινο Λέσχη Αθηνών. Τα πιάτα που ετοίμασε για την ομάδα της ΑΕΚ ήταν Πιροσκί (Πισία), Περέκ και Γκιουνεφέ και τα σχόλια που απέσπασε ήταν εγκωμιαστικά. (Πηγή AEK FC / ΠΑΕ ΑΕΚ)